Mnenja strank

Ansambel ZEME

Zelo sem zadovoljna z tiskom, hitrostjo, prijaznostjo in hitro odzivnostjo. Cena odlična. Kakovost super. Zelo priporočam. Še bomo sodelovali.

Ansambel ZEME
16.02.2019
Abraham, rojstni dnevi, veselica, poroka, prava izbira AnsambelZEME!
Iva Polanec

Vrhunska kakovost, azurnost in prijaznost osebja. Moja prva izbira pri tisku.

Iva Polanec
14.02.2019
Snowboard klub Rogla Planja
Tjaša Koletnik K.

Hitro, kakovostno..
5/5 ☺️

Tjaša Koletnik K.
1.02.2019
Kamio Bar
Portal Duhovnost

Hitro, učinkovito in predvsem na rok, brez kompliciranja. Še bomo naročali. Hvala vam

Portal Duhovnost
13.01.2019
Duhovnost.eu Zavod za osebno in duhovno rast Portal duhovnosti

Hitra in kvalitetna storitev.

Rock' Go
18.12.2018
Mojca Merc

Uslužbenci so zelo prijazni in pozorni do strank. Všeč mi je, da se s teboj dogovarjajo kar prek telefona in ne samo preko maila. Izdelek pride v roku enega dneva, super zapakiran brez kakšnih poškodb! Seveda je tudi zelo kvalitetna izdelava. Priporočam jih vsem, ki potrebujejo letake, vabila itd., kakor iz osebnega tudi iz poslovnega razloga.

Mojca Merc
7.12.2018
Ales Zaplatic

Zelo dobra komunikacija, hitra in kvalitetna izdelava. Izdelek sem dobil v enem dnevu od dneva naročila.

Ales Zaplatic
25.11.2018
Alpha Dog. Surova hrana za pse.
Maja Krašovec

Natisnjene vizitke smo dobili izjemno hitro. Podjetje odlikuje tudi poseben odnos s strankami. Kljub manjšemu zapletu pri porezavi so se takoj odzvali in težavo proaktivno rešili, kar zelo cenim. Toplo priporočam.

Maja Krašovec
4.11.2018
CaliVita Int. Slovenia Marketing Manager & Executive Assistant to Director

Kind communication and quick solution! Like to do business again.

Matic Nagode
22.10.2018
Pivovarna Gayerau
Niko Leben

Internetna stran zelo urejena, kjer zelo lahko in brez problemov naročiš letake, vizitke, zloženke, vabila, itd. Osebno sem že večkrat naročil poslovne vizitke in sem z njihovim delom zelo zadovoljen. Osebje je predano svojemu delu in ti z veseljem pomaga.

Niko Leben
2.10.2018
www.nppower.eu
Jumi Mouki

Hitro, poceni.
Kot naročeno.

Jumi Mouki
30.09.2018
Tamburaši. Folklorno društvo KRES
Nikolay Bulava

V spletno tiskarno "Vizitka.com" sem dal naročilo za izdelavo nalepk (etiket) za moj izdelek. Delavci tiskarne "Vizitka.com" so bili pozorni in zahtevni na datoteki. Takšen odnos do dela je povzročil visokokakovostni in hiter tisk nalepk. Naročilo je bilo natisnjeno hitro - v enem dnevu. Po uskladitve vseh malenkosten naročilo je bilo poslano takoj. Hitro in poceni! Bil sem zadovoljen z delom.

Nikolay Bulava
15.06.2018
BULAVA kavni atelje
Sandi Lovrecic

Super ugodne cene in kvalitetna izvedba. Bravo! Čestitam samo tako naprej.

Sandi Lovrecic
13.06.2018
Slikar
Yulia Shkuratovska

Zahvaljujemo se spletne tiskarne vizitka.com za kakovostno delo pri tiskanju vizitk. Hitro in poceni oblikovanje makete z dodelavo logotipa. Upoštevanje vseh želj pri oblikovanju in večkratna možnost korekture predloge. Torej, v enem dnevu je bila maketa pripravljena in natisnjena. Že naslednji dan sem dobila škatlico z vizitkami in sem bila prijetno presenečena, da je škatlica primerna za večkratno uporabo, ker je narejena iz plastike. Hvala za prijetno in hitro storitev! Zagotovo bomo še naprej tiskali pri vizitka.com

Yulia Shkuratovska
10.06.2018
Carving Slovenia
Marko Kotnik

Podjetje Lidera (Vizitka.com) iz Izole se je zelo izkazalo, ko sem potreboval hitro rešitev za eno izmed mojih strank. Od prvotne ideje, da potrebujemo več vizitk do grafične rešitve in samega tiska vizitk je bilo potrebno vsega 6 ur. In cena! Cena je bila več kot fantastična. Ko je podjetje primerjalo ponudbe s svojimi prejšnjimi ponudbami, je to podjetje ugotovilo, da je so v mojem primeru plačali za cca 70 % nižjo ceno. Glede na to, da je moje delo marketing svetovanja povezano z zaupanjem, pa je vsaka taka informacija, še dodatno potrdilo, da so izbrali pravo marketing svetovanje.

Marko Kotnik
5.06.2018
Sicirus d.o.o. CEO & Founder
Yelena Karimova

Všeč mi je bilo sodelovanje z vizitka.com. Hitro in kakovostno delo tudi ni drago. Dvakrat sem naročila vizitki. Z veseljem bom naročila več v prihodnosti.

Yelena Karimova
2.06.2018
Vodja projekta drustvo ADRIATIKA. Učitelj angleščine, ruščini. Najemi apartmaje za turiste
Slavica Pavlič

Kaj drugega naj rečem, kot da sem zelo zadovoljna z vašimi uslugami, tako materialom kot vašim profesionalnim odnosom. Predvsem so mi všeč vaše cene, ker ste zelo ugodni napram vaši konkurenci. Tudi priporočam vas vsem mojim kolegom in se že veselim ponovnega sodelovanja

Slavica Pavlič
31.05.2018
"Elmus" ekstremna lepota
Lea Ferrari s.p.

Tiskala sem vizitke v tiskarni Vizitka.com, kjer so mi tudi oblikovali in upoštevali vse moje zelje. S končnim izdelkom sem zelo zadovoljna, vse pohvale!

Lea Ferrari s.p.
29.05.2018
klasična manikura
Valerija

Prvič sem naročila vizitke.V roku treh ur sem že prejela mojo naročilo: 100 kosov vizitk + darilna plastična škatla! Vse to samo za 9, 99 € Zdaj stalno naročam izdelke na ... Hvala za odlično storitev !!! In kar je najpomembnejše, so cene tukaj minimalne)

Valerija
21.05.2018
Zasebni vodnik
Nisvet Hadzižulfilč

Zelo zadovoljn z grafičnem oblikovanjem in pravočastno narjeim delom. Z veseljem priporočam tiskarno Vizitka.com tudi drugim.

Nisvet Hadzižulfilč s.p.
13.05.2018
Čevljarstvo in galanterija
Lucija Rener

Pri podjetju Vizitka.com cenimo njihovo odzivnost ter dejstvo, da nam omogočajo kakovostne storitve za dobro ceno.

Lucija Rener
11.05.2018
medijski strateg FCBLJUBLJANA
Oksana Siniukova

Zahvaljujemo se vam za kreativno in hitro delo, ki ima visok poligrafski raven. Delo je potekalo v strogo določenih pogojih, z ustrezno kakovostjo. Zaposleni v podjetju so kompetentno obvladali svoje dolžnosti in so zelo prijazni. Prijetno sem bila presenečena z tako dobro ceno in visoko kakovostjo vizitk.

Oksana Siniukova
6.05.2018
CEDAR.WORLD vodja
Povprečna ocena spletne-tiskarne Vizitka com: 5 od 5 na podlagi 22 mnenj.