Zložljive vizitke

Zložljive vizitke
Zložljive vizitke
Zložljive vizitke

Izračun vrednosti

24.99 Naročiti

Splošne značilnosti zložljivih vizitk

  • Naklada: Kompleti po 50, 100, 300, 500 и 1000 vizitk
  • Velikost: 85х55мм (zaprt format), 170х55мм (odprt format)
  • Papir: Nepremazan papir Fedrigoni Splendorgel Extra White (Italija) z gostoto 300 gramov + dizajnerki karton po vaše izbire
  • Vrsta tiska: Digitalno tiskanje preko tonerja
  • Pakiranje: Plastična škatla za tiskane nakladi po 50 kosov in kartonska škatla za nakladi 100, 500, 1.000 kosov
  • Termin izdelave: 1 delovni dan

Zložljive vizitke cena

Naklada Cena Termin izdelave
50 kosov €31.99 1 delovni dan
100 kosov €44.79 1 delovni dan
300 kosov €57.58 1 delovni dan
500 kosov €75.18 1 delovni dan
1 000 kosov €105.57 1 delovni dan

Zložljive vizitke

Poskusite zložljive vizitke in pridobite dvakrat več prostora za realizacijo oblikovalskih idej in predstavitev vašega podjetja ali storitev. Pri tem lahko ohranite standardno velikost vizitke. Zložljiva vizitka s pregibom (prepognjena) v zloženem stanju ustvarja dimenzijo standardne velikosti 85 x 55 mm.
Zahvaljujoč se temu je zložljivo vizitko enostavno spraviti v standardno škatlo za vizitke, vendar vam na štirih straneh omogoča natisniti veliko več informacij, kot je to mogoče v klasični varianti obojestranske vizitke: seznam storitev ali blaga, logotipe družb dobaviteljev, zemljevid lokacije ali lokacije podružnic, poslovni čas, polja za zapiske, zgodovina podjetja, slogan podjetja ali citat, ki odraža nazore imetnika vizitke.

Tiskanje zložljivih vizitk v spletni tiskarni Vizitka.com

Na naši spletni strani lahko v nekaj minutah naročite tiskanje zložljivih vizitk in prevzamete vaše naročilo v katerem koli kraju v Sloveniji. Ustvarite maketo zložljive vizitke in jo naložite v naročilnico. Pomembno je, da je maketa v skladu z našimi zahtevami. Prav tako se lahko obrnete na storitve našega oblikovalca, ki bo ustvaril za vas profesionalno maketo zložljivih vizitk. Rok izdelave vsake naklade dvojnih vizitk - 1 delovni dan - po digitalni metodi, plus najbolj demokratične cene - je odlična ponudba zložljivih vizitk v Sloveniji! Zložljive vizitke bomo dostavili v Ljubljano, Maribor, Celje, Koper, in v najmanjše kraje v Sloveniji v 1 delovnem dnevu. Izdelujemo zložlive vizitke, velikost - 85 х55mm (v zloženem stanju). Vizitke so natisnjene digitalno, kar poleg najvišje hitrosti proizvodnje, zagotavlja tudi popolno podobnost barv v vsej nakladi.
Gramatura papirja 300 g/m2. Brezlesen nepremazan papir, proizvodnje Fedrigonni (Italija). Poleg tega v možnostih naročila lahko izberete kreativni papir z različnimi vrstami površin in barv.
Plastificiranje je na voljo kot dodatna opcija. Na strani "Zahteve za makete" se lahko seznanite z natančnimi dimenzijami in tehničnimi specifikacijami maket zložljivih vizitk.

Zahteve za makete zložljivih vizitk

Zahteve za makete zložljivih vizitk
Velikosti (odprt format):
Velikost predloge (pred porezavo) 174х114mm.
Podatkovni del (naslovi, telefonske številke, ime podjetja, logo itd...) se mora nahajati najmanj 5 mm od roba makete. To pomeni, da vse informacije morajo biti umeščene na površini 164х49 mm.
Resolucija datoteke za vizitko mora biti samo 300 dpi.
Datoteka:
Sprejmejo se dve vrsti maket datotek: rastrske(TIFF , JPEG, PNG) in vektorski (PDF).
Barvni model CMYK ( (Profil CoatedFOGRA39.icc ).
Za datoteke JPEG ne uporabljate stiskanje.
Za shranjevanje rastrske makete uporabite Uncompressed in združite vse plasti v eden.
Vse pisave morajo biti vgrajeni v PDF.
Maketa ne sme vsebovati oznako za obrezovanje in drugih točk, ki je nemogoče natiskati.
Predloge:
Tu lahko prenesete čiste predloge za ustvarjanje maket:
Photoshop templates Illustrator templates

Vprašanja in odgovori za zložljive vizitke

Kako izgledajo zložljive vizitke? Katere dimenzije so?
Navadna vizitka ima samo dve strani. Pogosto to ne zadostuje, da bi navedli vso potrebno informacijo: kontakt, produkcija, usluge, ki jih ponuja vaše podjetje. S pomočjo zložljivih vizitk lahko podvojite obseg predstavitvene informacije. Izgledajo pa kot dolg papirnat trak, ki je prepognjen na sredini. Tako lahko za razmestitev informacij uporabite ne samo dve, ampak štiri strani. V zloženem stanju je zložljiva vizitka prav takše dimenzije kot navadna, in sicer 85x55 mm, v razgrnjenem pa 170x55 mm.
Kakšna je debelina papirja pri zložljivih vizitkah?
Zložljive vizitke tiskamo na premazanem brezlesnem papirju Fedrigoni Splendorgel (Italija) z debelino 300 g/m2. Ta papir je najboljša izbira za tisk vizitk. Za izdelavo zložljivih vizitk lahko izberete tudi kreativni papir, in sicer tako, da ga med postopkom naročila izberite v opcijah "Papir".
Kakšne nastavitve moram uporabiti, če želim izdelati maketo zložljivih vizitk, da bi dobil kakovosten rezultat?
V opisu zložljivih vizitk na tej spletni strani odprite zavihek "Zahteve za makete". Tam lahko najdete vse potrebne informacije o nastavitvah maket zložljivih vizitk in prav tako predloge za ustvarjanje maket samostojno v grafičnih programih.
V kakšnem roku bo naročilo zložljivih vizitk izdelano?
Naročilo zložljivih vizitk bo na spletni tiskarni Vizitka.com izdelano v roku 1 delovnega dne.
Če nimam izdelane makete, lahko naročim izdelavo makete zložljivih vizitk pri vas?
Seveda. Lahko naročite izdelavo makete zložljivih vizitk tako, da izberete opcijo "Izdelava makete". Naš strokovni oblikovalec vam bo izdelal maketo po vaših željah. Vse, kar se od vas zahteva, je to, da nam posredujete vse potrebne informacije v pisni obliki in priložite datoteke (slike, logotip), ki bodo uporabljeni pri oblikovanju makete. Pomembno je, da čim bolj natančno opišete vaše želje glede makete.
Pri izdelavi makete zložljivih vizitk bi lahko napisali besedilo namesto mene?
Ne. Mi se ne ukvarjamo s pisanjem besedil, urejanjem besedil, popravljanjem pravopisnih napak, ločil, lektoriranjem in prav tako ne prepisujemo besedil na slike in s slik. Besedila, ki ga pošlje naročnik, ne urejamo. Lahko spremenimo le pisavo, barvo in razmestitev teksta v prostoru. Pravopis in ločila originala se ohranijo. Naročnik pošlje besedilo v besedilni datoteki z natančnimi navodili, kateri del besedila je namenjen kateri strani ali listu.
Vsi vprašanja

Priporočamo

Vizitke
100 kos - €15.99
Letaki
50 kos - €28.74