Fiksna cena oblikovanja.

Fiksna cena oblikovanja

Spet Vizitka.com razbija stereotipe!

Običajno je plačilo za storitve oblikovalca odvisno od časa, ki ga je porabil za oblikovanje predloge. Zato se lahko cena za oblikovanje predloge enega in istega izdelka razlikuje in ta razlika je lahko znatna.

Spletna tiskarna Vizitka.com ponuja fiksno ceno oblikovanja maket za tisk izdelkov. Zdaj ta cena ne bo odvisna od tega, koliko časa je oblikovalec porabil za oblikovanje vaše predloge. Poleg tega je cena za storitve oblikovalca v naši spletni tiskarni veliko nižja od običajnih cen na trgu. Na primer: strošek oblikovanja makete vizitke bo samo 10 evrov.

Ali to pomeni, da je kakovost oblikovanja enako nizka, kot je nizka cena?
Seveda ne! Absolutna večina naših strank je popolnoma zadovoljna z rezultatom dela oblikovalcev in zdaj naroča oblikovanje predlog za promocijski material samo pri nas. To je ugodno, visokokakovostno in preprosto pametno.

Vendar pa ne pozabite, da je oblikovanje predloge skupno delo oblikovalca in stranke. Oblikovalcu bo veliko lažje uresničiti vašo idejo, če boste podrobno opisali nalogo, če boste pokazali primere podobnih del, če boste naložili kakovostne fotografije in ilustracije. Prav tako je treba dati jasne in razumljive pripombe glede variante makete, ki jo ponuja oblikovalec. To bo močno skrajšalo čas nastanka makete, ki jo želite videti.

Naročite oblikovanje vizitk, letakov in drugih tiskarskih izdelkov v spletni tiskarni Vizitka.com in dobili boste kakovosten in ugoden rezultat!

Deliti se:

Priporočamo izdelki