Spletna tiskarna

Tisk na spletu z dostavo po vsej Sloveniji!

Pomaknite se navzdol

Naročite - natisnemo v enem dnevu:
Digital printing press

Strokovno tiskamo vaše ideje preko spleta!

Spletna tiskarna - Vizitka.com je zanesljiv poligrafski partner vašega poslovanja in hobija.

Z razvojem spletnega tiskanja so tiskarske storitve postale zelo dostopne. Danes je možno, da že od doma preko spleta tisk vizitk, letakov, koledarjev, fotoknjig naročite. V istem dnevu bo vaše naročilo natisnjeno in poslano.
Vizitka.com ponuja takšne storitve že več kot 7 let. Najvišja kakovost tiskanja in hkrati nizke cene sta prepričala k sodelovanju z nami 160.000 hvaležnih uporabnikov. Pridružite se nam in preizkusite poligrafske storitve sodobne spletne tiskarne - Vizitka.com

Več o tem

Mnenja strank

 • Niko Leben

  Internetna stran zelo urejena, kjer zelo lahko in brez problemov naročiš letake, vizitke, zloženke, vabila, itd. Osebno sem že večkrat naročil poslovne vizitke in sem z njihovim delom zelo zadovoljen. Osebje je predano svojemu delu in ti z veseljem pomaga.

  Niko Leben
  02.10.2018
  www.nppower.eu
 • Iva Polanec

  Vrhunska kakovost, azurnost in prijaznost osebja. Moja prva izbira pri tisku.

  Iva Polanec
  14.02.2019
  Snowboard klub Rogla Planja
 • Lea Ferrari

  Tiskala sem vizitke v tiskarni Vizitka.com, kjer so mi tudi oblikovali in upoštevali vse moje zelje. S končnim izdelkom sem zelo zadovoljna, vse pohvale!

  Lea Ferrari s.p.
  29.05.2018
  klasična manikura
 • Mojca Merc

  Uslužbenci so zelo prijazni in pozorni do strank. Všeč mi je, da se s teboj dogovarjajo kar prek telefona in ne samo preko maila. Izdelek pride v roku enega dneva, super zapakiran brez kakšnih poškodb! Seveda je tudi zelo kvalitetna izdelava. Priporočam jih vsem, ki potrebujejo letake, vabila itd., kakor iz osebnega tudi iz poslovnega razloga.

  Mojca Merc
  7.12.2018
Povprečna ocena spletne-tiskarne Vizitka com: 5 od 5 na podlagi 22 mnenj. Vsa mnenja →

Zadnje novice

Fiksna cena oblikovanja

Fiksna cena oblikovanja.


Spletna tiskarna Vizitka.com ponuja fiksno ceno oblikovanja maket za tisk izdelkov. Zdaj ta cena ne bo odvisna od tega, koliko časa je oblikovalec porabil za oblikovanje vaše makete. Poleg tega je cena za storitve oblikovalca v naši spletni tiskarni veliko nižja od običajnih cen na trgu. Na primer, strošek oblikovanja makete vizitke bo samo 10 evrov.

10% popust za prijavo na novice

10% popust za prijavo na novice.


Kako narediti svoje prvo naročilo v spletni tiskarni Vizitka.com še cenejše za 10%? Zelo enostavno! Samo naročite se na naše redne e-novice (obrazec naročnine se nahaja na glavni strani) in dobite kupon s kodo za popust na vaš e-poštni naslov. Pri oddaji naročila lahko kuponsko kodo vnesete v posebno polje, cena naročila pa se bo zmanjšala za 10%. To je to!

Vse novice→

Vprašanja in odgovori

Ali preverjate pravopis na maketah in popravljate pravopisne napake?
Tisti makete ki jih od vas prijeli se razumejo za odobrene za tiskanje. Torej v vaših maket nikakor ne spreminjamo in jih obravnavamo kot pripravljene za tisk, zato ne pregledujemo pravopisa in ne popravljamo drugih napak. Vaši izdelki grejo v tisk natanko v skladu z naloženo maketo. Če ste izbrali opcijo za naročilo oblikovanja makete pri našem oblikovalcu, morate poslati svoje besedilo v besedilni datoteki (ne slike), pozorno preveriti z naše strani pripravljeno maketo in jo potrditi v obliki elektronskega pisma.
Kakšna hitrost izdelave?
Večino izdelkov natisnemo v enem delovnem dnevu. Če oddate naročilo pred 12. uro (dopoldan), vam bo izdelek poslan zvečer istega dne.
Katero tehnologijo uporabljate pri tisku?
Vse tiskane izdelke terminom za tisk - 1 delovni dan, tudi kot fotoknjige in fotokoledarje, proizvajamo s pomočjo digitalnega tiska z uporabo najsodobnejših tiskarskih strojev.
Ali lahko oddam naročilo po telefonu ali po elektronski pošti?
Naročila se obdelujejo s pomočjo enostavnega postopka po korakih izključno na spletni strani Vizitka.com. Telefon in kontaktni obrazec sta namenjena samo svetovanju in referenčni informaciji. Naši svetovalci bodo z veseljem pomagali izdelati vaše naročilo na spletni strani Vizitka.com.
Na kak način lahko plačati naročilo?
Po prejemu in potrditvi naročila vam bomo poslali predračun, ki ga boste morali plačati preko bančnega računa (za določene bančne podatke). Skupaj z vašim naročilom, vam bomo poslali račun.
Na kakšen način se izvaja dostava blaga? Kakšni so dobavni roki? Cena?
Dostavo po vsej Sloveniji opravljata dve službi:
- Pošta Slovenije,
- GLS.
Pošta Slovenije dostavi izdelke v 1-3 dneh, odvisno od razdalje. Pri oddaji naročila lahko za dodatno plačilo naročite kurirsko dostavo na naslov ali paket z obvestilom.
GLS dostavlja izdelke v roku 24 ur na naslov v večjih mestih: Ljubljana, Maribor, Celje, Koper. V majhna naselja je lahko dobavni rok daljši. Kurir vas bo vnaprej stopil v stik z vami, da določi čas in kraj dostave. Če niste bili na kraju, bo kurir prinesel paket še enkrat. Dostava poteka v delovnih dneh od 8-00 do 16-00. Prav tako lahko prejmete pošiljko na bencinskih črpalkah OMV, na prodajnih mestih supermarketov Merkator ali v Paketomat.
Kaj se zgodi, če izberem opcijo »Moja maketa ustreza zahtevam«, vendar naložim maketo, ki se ne ujema z vašimi zahtevami? Ali mi boste natisnili izdelke z napako?
Če naložite tehnično pomanjkljivo ali neustrezno obliko makete tiskarskih izdelkov, bomo obvezno stopili v stik z vami in vas na to opozorili. V tem primeru lahko doplačate in naročite dodatno preverjanje in dodelavo makete, ali naročite celotno oblikovanje makete, če dodelava ni izvedljiva.
Nimam pripravljene makete. Ali lahko naročim oblikovanje makete?
Seveda! Zato lahko izberete v opcijah naročila »Naročiti oblikovanje makete« in narediti vse želje za maketo v fazi naročanja. Pomembno je, da čim bolj opišete svojo idejo o postavitvi, priložite vse datoteke, ki jih želite uporabiti v makete (fotografije, ilustracije) in priložite tudi vsa besedila. Vsa besedila morate pošiljati v ločeni datoteki. Strokoven oblikovalec vam bo pripravil varianto makete za letak in jo bo poslal na vaš e-naslov. Boste morali odobriti maketo za tisk ali napisati komentarje za dodelavo makete.
Kaj se zahteva od mene za kakovostno oblikovanje makete?
Pri obdelavi naročila z vključenim oblikovanjem naročnik napiše v posebnem okencu jasne, razumljive in podrobne zahteve v zvezi z maketo, naloži slike ali njihov opis, in celotno besedilo, ki bo prisotno v maketi, v dostopni obliki za kopiranje. Za tisk promocijskih materialov mora stranka podati kratek uvodni opis določene vrste dejavnosti ali proizvodov. Zahteve v zvezi z naloženimi slikami:
- Tip: JPG, PNG, TIFF, PSD, CDR, Ai (brez pomanjšanja), EPS.
- Resolucija mora biti vsaj 300 dpi.
- V nekaterih primerih lahko sprejmemo sliko z nižjo resolucijo, a v tem primeru bi morala njihova velikost biti sorazmerno večja. Odločitev o tehničnih možnostih uporabe slike sprejme oblikovalec in lahko zaprosi za zamenjavo slike.
- Slika naj ne vsebuje vgrajenega besedila.
- Besedilo mora biti v besedilnem formatu, tako da ga lahko kopirate in prilepite v maketo.
Vsa vprašanja →

Dobite 10 % popusta za prvo naročilo!

Prijavite se na naše e-novice in dobite kodo za popust na vašo e-pošto.