Spletna tiskarna

Tisk na spletu z dostavo po vsej Sloveniji!

Pomaknite se navzdol

Naročite - natisnemo v enem dnevu:
Digital printing press

Strokovno tiskamo vaše ideje preko spleta!

Spletna tiskana - Vizitka.com je zanesljiv poligrafski partner vašega poslovanja in hobija.

Z razvojem spletnega tiskanja so tiskarske storitve postale zelo dostopne. Danes je možno, da že od doma naročite preko spleta tisk vizitk, letakov, koledarjev, fotoknjig. V istem dnevu bo vaše naročilo natisnjeno in poslano.
Vizitka.com ponuja takšne storitve že več kot 7 let. Najvišja kakovost tiskanja in hkrati nizke cene, sta prepričala k sodelovanju z nami 160.000 hvaležnih uporabnikov. Pridružite se nam in preizkusite poligrafske storitve sodobne spletne tiskarne - Vizitka.com

Več o tem

Mnenja strank

 • Slavica Pavlič

  Kaj drugega naj rečem, kot da sem zelo zadovoljna z vašimi uslugami, tako materialom kot vašim profesionalnim odnosom. Predvsem so mi všeč vaše cene, ker ste zelo ugodni napram vaši konkurenci. Tudi priporočam vas vsem mojim kolegom in se že veselim ponovnega sodelovanja

  Slavica Pavlič
  31.05.2018
  "Elmus" ekstremna lepota
 • Lucija Rener

  Pri podjetju Vizitka.com cenimo njihovo odzivnost ter dejstvo, da nam omogočajo kakovostne storitve za dobro ceno.

  Lucija Rener
  11.05.2018
  medijski strateg FCBLJUBLJANA
 • Lea Ferrari

  Tiskala sem vizitke v tiskarni Vizitka.com, kjer so mi tudi oblikovali in upoštevali vse moje zelje. S končnim izdelkom sem zelo zadovoljna, vse pohvale!

  Lea Ferrari s.p.
  29.05.2018
  klasična manikura
 • Nisvet Hadzižulfilč

  Zelo zadovoljn z grafičnem oblikovanjem in pravočastno narjeim delom. Z veseljem priporočam tiskarno Vizitka.com tudi drugim.

  Nisvet Hadzižulfilč s.p.
  13.05.2018
  Čevljarstvo in galanterija
Povprečna ocena spletne-tiskarne Vizitka.com : 5 od 5 na podlagi 11 mnenji. Vsi mnenja →

Zadnje novice

Fiksna cena oblikovanja

Fiksna cena oblikovanja.


Spletna tiskarna Vizitka.com ponuja fiksno ceno oblikovanja maket za tisk izdelkov. Zdaj ta cena ne bo odvisna od tega, koliko časa je oblikovalec porabil za oblikovanje vaše makete. Poleg tega je cena za storitve oblikovalca v naši spletni tiskarni veliko nižja od običajnih cen na trgu. Na primer, strošek oblikovanja makete vizitke bo samo 10 evrov.

10% popust za prijavo na novice

10% popust za prijavo na novice.


Kako narediti svoje prvo naročilo v spletni tiskarni Vizitka.com še cenejše za 10%? Zelo enostavno! Samo naročite se na naše redne e-novice (obrazec naročnine se nahaja na glavni strani) in dobite kupon s kodo za popust na vaš e-poštni naslov. Pri oddaji naročila lahko kuponsko kodo vnesete v posebno polje, cena naročila pa se bo zmanjšala za 10%. To je to!

Vsi novice→

Vprašanja in odgovori

Ali preverjate pravopis na maketah in popravljate pravopisne napake?
Tisti makete ki jih od vas prijeli se štejejo odobrene za tiskanje. Torej v vaših maket nikakor ne spreminjamo in jih obravnavamo kot pripravljene za tisk, zato ne pregledujemo pravopisa in ne popravljamo drugih napak. Vaši izdelki grejo v tisk natanko v skladu z naloženo maketo. Če ste izbrali opcijo za naročilo oblikovanja makete pri našem oblikovalcu, morate poslati svoje besedilo v besedilni datoteki (ne slike), pozorno preveriti z naše strani pripravljeno maketo in jo potrditi v obliki elektronskega pisma.
Kakšna hitrost izdelave?
Večino izdelkov natisnemo v enem delovnem dnevu. Če oddate naročilo pred 12. uro (dopoldan), vam bo to poslano zvečer istega dne.
Katero tehnologijo uporabljate pri tisku?
Vse tiskane izdelke terminom za tisk - 1 delovni dan, tudi kot fotoknjige in fotokoledarje, proizvajamo s pomočjo digitalnega tiska z uporabo najsodobnejših tiskarskih strojev.
Ali lahko oddam naročilo po telefonu ali po elektronski pošti?
Naročila se obdelujejo s pomočjo enostavnega postopka po korakih izključno na spletni strani Vizitka.com. Telefon in kontaktni obrazec služita samo za svetovnje in referenčno informacijo. Naši svetovalci bodo z veseljem pomagali izdelati vaše naročilo na spletni strani Vizitka.com
Na kak način lahko plačati naročilo?
Po prejemu in potrditvi naročila vam bomo poslali predračun, ki ga boste morali plačati preko bančnega računa (za določene bančne podatke). Skupaj z vašim naročilom, vam bomo poslali račun.
Na kakšen način se izvaja dostava blaga? Kakšni so dobavni roki? Cena?
Dostavo po vsej Sloveniji opravljata dve službi:
- Pošta Slovenije,
- GLS
Pošta Slovenije dostavi izdelke v 1-3 dneh, odvisno od razdalje. Pri oddaji naročila lahko za dodatno plačilo naročite kurirsko dostavo na naslov ali paket z obvestilom.
GLS dostavlja izdelke tekom 24 ur, na naslov v večjih mestih: Ljubljana, Maribor, Celje, Koper. V majhna naselja je lahko dobavni rok daljši. Kurir vas bo vnaprej kontaktiral, da določi čas in kraj dostave. Če niste bili na kraju, bo kurir prinesel paket še enkrat. Dostava poteka v delovnih dneh od 8-00 do 16-00. Prav tako lahko prejmete pošiljko na bencinskih črpalkah OMV, na prodajnih mestih supermarketov Merkator ali v Paketomat.
Kaj se zgodi, če izberem opijo »Moja maketa ustreza zahtevam«, vendar naložim maketo, ki se ne ujema z vašimi zahtevami? Ali mi boste natisnili izdelke z napako?
Če naložite tehnično pomanjkljivo ali neustrezno obliko makete tiskarskih izdelkov, vas bomo obvezno kontaktirali in vas na to opozorili. V tem primeru lahko doplačate in naročite dodatno preverjanje in dodelavo makete, ali naročite celotno oblikovanje makete, če dodelava ni izvedljiva.
Nimam pripravljene makete. Ali lahko naročim oblikovanje makete?
Seveda! Zato lahko izberete v opcijah naročila »Naročiti oblikovanje makete« in narediti vse želje za maketo v fazi naročanja. Pomembno je, da čim bolj opišete svojo idejo o postavitvi, priložite vse datoteke, ki jih želite uporabiti v makete (fotografije, ilustracije) in priložite tudi vsa besedila. Vsa besedila morate pošiljati v ločeni datoteki. Strokoven oblikovalec vam bo pripravil varianto makete za letak in jo bo poslal na vaš e-naslov. Boste morali odobriti maketo za tisk ali napisati komentarje za dodelavo makete.
Kaj se zahteva od mene za kakovostno oblikovanje makete?
Pri obdelavi naročila z vključenim oblikovanjem, naročnik napiše v posebnem okencu jasne, razumljive in podrobne zahteve do makete, naloži slike ali njihov opis, in celotno besedilo, ki bo prisotno v maketi, v dostopni obliki za kopiranje. Za tisk promocijskih materialov mora stranka podati kratek uvodni opis določene vrste dejavnosti ali proizvodov. Zahteve do naloženih slik:
- Tip: JPG, PNG, TIFF, PSD, CDR, Ai (brez pomanjšanja), EPS.
- Resolucija mora biti vsaj 300 dpi.
- V nekaterih primerih lahko sprejmemo sliko z nižjo resolucijo, a v tem primeru bi morala njihova velikost biti sorazmerno večja. Odločitev o tehničnih možnostih uporabe slike sprejme oblikovalec, in lahko zaprosi za zamenjavo slike.
- Slika naj ne vsebuje vgrajenega besedila.
- Besedilo mora biti v besedilnem formatu, tako da ga lahko kopirate in prilepite v maketo.
Vsi vprašanja →

Dobite 10% popusta za prvo naročilo!

Prijavite se na naše e-novice in dobite kodo za popust na vašo e-pošto.